Składniki
- 3 bakłażany
- 3 cukinie
- 8 pomidorów
- 0,5 kg młodych ziemniaków
- 2 cebule
- 5 ząbków czosnku
- koncentrat pomidorowy/pasta pomidorowa
- ser sulguni
- bazylia, oregano, zioła prowansalskie
- sól, pieprz
Podawać z kaszą burgul, lub ryżem, lub chlebkiem.
Blog powstał z pasji do podróży i jedzenia w 2012, kiedy to postanowiłam udokumentować swój roczny wolontariat w Gruzji. Na przestrzeni tego czasu pojawiały się tu różne posty z moimi ulubionymi przepisami oraz relacjami z moich dotychczasowych podróży. W 2018 nastąpiła przerwa w jego prowadzeniu, aby teraz znów do Was wrócić. Obecnie wraz z partnerem chcemy się dzielić z Wami naszymi przygodami i wrażeniami.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz